Pieczona pierś z kaczki piżmowej w sosie z czarnego pieprzu i słodkiej musztardy i miękkim Mascarpone Polenta ze szparagami i porami

Pieczona pierś z kaczki piżmowej w sosie z czarnego pieprzu i słodkiej musztardy i miękkim Mascarpone Polenta ze szparagami i porami
Pieczona pierś z kaczki piżmowej z sosem z czarnego pieprzu i słodkiej musztardy i miękkim Mascarpone Polenta ze szparagami i porami może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 777 kalorii, 52g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.61 za porcję. Mieszanka mascarpone, pieprz, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Piersi Z Kaczki Piżmowej Z Czarnym Ryżem, Pieczona pierś z kaczki z sosem figowym, oraz Pieczona pierś z kaczki w sosie z jeżyn.

Instrukcje

1
W średniej misce połączyć musztardy, miód, czarny pieprz, tymianek i doprawić solą. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Podgrzać duży żaroodporny saute pan na dużym ogniu, aż do palenia. Doprawić każdą pierś solą i pieprzem do smaku. Score skórę nożem i sear piersi, skóra stronie w dół, aż złoty kolor i tłuszcz renderowane, około 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Usuń większość tłuszczu, Odwróć piersi i umieść je w piekarniku i gotuj przez 10-12 minut na średnio Rzadki doneness, Usuń kaczkę i szczotkować obficie z musztardową glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Niech kaczka odpocznie na 10 minut, pokroić każdą pierś na ukos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać pory i gotować, aż będzie bardzo miękka, dodać szparagi, doprawić solą i pieprzem i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Umieścić wodę w dużym rondlu z 2 łyżkami soli i doprowadzić do wrzenia. Powoli ubij polentę, gotuj przez 25 do 30 minut, mieszając co kilka minut drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Polentę wyjąć z ognia, ubić mascarpone, Manchego i mieszaninę porów / szparagów, doprawić solą i pieprzem. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
MascarponeMascarpone
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Ser ManchegoSer Manchego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn