Pieczona pierś z indyka z ziemniakami, fasolką szparagową i sosem z musztardy
Pieczona pierś z indyka z ziemniakami, fasolką szparagową i sosem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 49g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 218 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka musztardy miodowej, fasoli, estragonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Kotlety schabowe, ziemniaki i fasolka szparagowa, Patelnia cytrynowa tymianek Kurczak z ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Pieczona pierś z indyka w sosie żurawinowym.
Instrukcje
1
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 218°. nałóż 2 ciężkie, duże arkusze do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Trzepaczka 2 łyżki stołowemustarda, 2 łyżki estragonu i 1 łyżka oleju w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na 1 przygotowanej blaszce ułożyć turkus, skórkę do góry, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
4
Rozprowadzić mieszaninę musztardy na skórze. Pieczenie w dolnej trzeciej części piekarnika 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Podczas pieczenia indyka, wrzucić ziemniaki, pokrojone pory, 1 łyżka estragonu i 1 łyżka oleju w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Estragon
Cała Turcja
Por
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Posypać solą i pieprzem; rozprowadzić na drugiej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
7
Po upieczeniu indyka 45 minut, umieść ziemniaki w górnej trzeciej części piekarnika. Pieczone z indykiem, aż ziemniaki będą miękkie, mieszając ziemniaki od czasu do czasu, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Ziemniaki wyjąć z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
W dużej misce wrzucić fasolę z 1 łyżką estragonu i 1/2 łyżki oleju; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Fasola
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Rozłóż fasolę naokoło turkiemu; polej bulion fasolą. Kontynuuj pieczenie, aż termometr włożony do najcieńszej części turcji rejestruje 74° iśrodki są kruche-delikatne, 10 do 15 minut.Podgrzewać ziemniaki w piekarniku 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cała Turcja
Fasola
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
11
Na półmisku ułożyć ziemniaki i fasolę.Pokrój indyka; połóż na tym samym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Cała Turcja
Fasola
12
Ubijamy 2 łyżki musztardy do soków z indyka, doprawiamy solą i pieprzem. Łyżki soków na indyku; posypać 1 łyżką estragonu. Przekaż Pozostałe soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Estragon
Musztarda
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
13
W porcji: 450 kalorii, 16 g tłuszczu, 6 g błonnika