Pieczona pierś z indyka z ziemniakami, fasolką szparagową i sosem z musztardy

Pieczona pierś z indyka z ziemniakami, fasolką szparagową i sosem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 49g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 218 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka musztardy miodowej, fasoli, estragonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Kotlety schabowe, ziemniaki i fasolka szparagowa, Patelnia cytrynowa tymianek Kurczak z ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Pieczona pierś z indyka w sosie żurawinowym.
Instrukcje
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 218°. nałóż 2 ciężkie, duże arkusze do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
Trzepaczka 2 łyżki stołowemustarda, 2 łyżki estragonu i 1 łyżka oleju w małej misce.
Na 1 przygotowanej blaszce ułożyć turkus, skórkę do góry, posypać solą i pieprzem.
Rozprowadzić mieszaninę musztardy na skórze. Pieczenie w dolnej trzeciej części piekarnika 45 minut.
Podczas pieczenia indyka, wrzucić ziemniaki, pokrojone pory, 1 łyżka estragonu i 1 łyżka oleju w dużej misce.
Posypać solą i pieprzem; rozprowadzić na drugiej blasze do pieczenia.
Po upieczeniu indyka 45 minut, umieść ziemniaki w górnej trzeciej części piekarnika. Pieczone z indykiem, aż ziemniaki będą miękkie, mieszając ziemniaki od czasu do czasu, około 45 minut.
Ziemniaki wyjąć z piekarnika.
W dużej misce wrzucić fasolę z 1 łyżką estragonu i 1/2 łyżki oleju; posypać solą i pieprzem.
Rozłóż fasolę naokoło turkiemu; polej bulion fasolą. Kontynuuj pieczenie, aż termometr włożony do najcieńszej części turcji rejestruje 74° iśrodki są kruche-delikatne, 10 do 15 minut.Podgrzewać ziemniaki w piekarniku 5 minut.
Na półmisku ułożyć ziemniaki i fasolę.Pokrój indyka; połóż na tym samym talerzu.
Ubijamy 2 łyżki musztardy do soków z indyka, doprawiamy solą i pieprzem. Łyżki soków na indyku; posypać 1 łyżką estragonu. Przekaż Pozostałe soki.
W porcji: 450 kalorii, 16 g tłuszczu, 6 g błonnika