Pieczona pierś z indyka z ziemniakami, fasolką szparagową i sosem z musztardy

Pieczona pierś z indyka z ziemniakami, fasolką szparagową i sosem z musztardy
Pieczona pierś z indyka z ziemniakami, fasolką szparagową i sosem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 524 kalorie, 49g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 218 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka musztardy miodowej, fasoli, estragonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Kotlety schabowe, ziemniaki i fasolka szparagowa, Patelnia cytrynowa tymianek Kurczak z ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Pieczona pierś z indyka w sosie żurawinowym.

Instrukcje

1
Umieść 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 218°. nałóż 2 ciężkie, duże arkusze do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Trzepaczka 2 łyżki stołowemustarda, 2 łyżki estragonu i 1 łyżka oleju w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na 1 przygotowanej blaszce ułożyć turkus, skórkę do góry, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Rozprowadzić mieszaninę musztardy na skórze. Pieczenie w dolnej trzeciej części piekarnika 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podczas pieczenia indyka, wrzucić ziemniaki, pokrojone pory, 1 łyżka estragonu i 1 łyżka oleju w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
EstragonEstragon
Cała TurcjaCała Turcja
PorPor
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Posypać solą i pieprzem; rozprowadzić na drugiej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Po upieczeniu indyka 45 minut, umieść ziemniaki w górnej trzeciej części piekarnika. Pieczone z indykiem, aż ziemniaki będą miękkie, mieszając ziemniaki od czasu do czasu, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ziemniaki wyjąć z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
W dużej misce wrzucić fasolę z 1 łyżką estragonu i 1/2 łyżki oleju; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FasolaFasola
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Rozłóż fasolę naokoło turkiemu; polej bulion fasolą. Kontynuuj pieczenie, aż termometr włożony do najcieńszej części turcji rejestruje 74° iśrodki są kruche-delikatne, 10 do 15 minut.Podgrzewać ziemniaki w piekarniku 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cała TurcjaCała Turcja
FasolaFasola
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
11
Na półmisku ułożyć ziemniaki i fasolę.Pokrój indyka; połóż na tym samym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Cała TurcjaCała Turcja
FasolaFasola
12
Ubijamy 2 łyżki musztardy do soków z indyka, doprawiamy solą i pieprzem. Łyżki soków na indyku; posypać 1 łyżką estragonu. Przekaż Pozostałe soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
EstragonEstragon
MusztardaMusztarda
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
13
W porcji: 450 kalorii, 16 g tłuszczu, 6 g błonnika
14
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia53
Magazyn