Parmezan i szałwia Pieczona pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 81g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 5,34 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szalotki, marchew, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona z szałwii pierś z indyka, Pieczona Pierś Z Indyka Z Szałwią I Cayenne, oraz Pieczona z szałwii pierś z indyka i sos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dnie patelni ułożyć cebulę, seler, marchew i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
2
Wymieszać Parmigiano reggiano, szałwia, masło, czosnek, sól i pieprz w misce.Rub mieszaninę Parmigiano reggiano pod skórą indyka i umieścić indyka w pieczonej pan piersi bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Gałązki Rozmarynu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Posypać indyka sokiem z cytryny i wrzucić połówki cytryny na patelnię, jak również.Piecz w piekarniku 163°, aż środek indyka osiągnie160, około 1,5-2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjąć z piekarnika, przykryć i odstawić na 10 minut.Roztopić masło na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj szalotki i saute przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6
Dodać sherry i szałwii i gotować na wolnym ogniu, aby zmniejszyć o połowę, o 5-10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1/2 Gałązki Rozmarynu
7
Wlać kroplówki do plastikowej torebki, odcedzając ciała stałe i wyrzucając je.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
8
Wyciąć mały otwór w dnie worka i wlać kapiące, aż warstwa tłuszczu ma się wydostać i wyrzucić tłuszcz.
9
Dodać bulion z kurczaka do kapieli, aby uzyskać 1 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
10
Dodaj krople do szalotki i sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
11
Wymieszać mąkę z wodą i dodać ją do sosu wraz z odrobiną soli i pieprzu i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki