Pieczona papryka i ser Pecorino

Pieczona papryka i ser Pecorino
Pieczona papryka i ser Pecorino może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 207 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, paprykę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino), Pieczone brokuły z prażonymi migdałami, cytryną i serem Pecorino, oraz Musztardowe zielone i pieczone Pesto czosnkowe z serem Pecorino-romano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piecz paprykę w całości pod brojlerem, stovetop, lub grill, obracając od czasu do czasu, aż Skórki blister i znaki na całym, o 7 do 8 protokół z każdej strony. Gdy skórka pieprzu jest czarna, umieść paprykę w papierowej torbie spożywczej i pozwól parze poluzować skórki na około 15 minut. Rip z powrotem krawędzie torby spożywczej i obrać poczerniałą skórę z papryki prawo do torby dla łatwego czyszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Usuń nasiona i rozdrzyj każdy pieprz na 6 sekcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Paprykę wyłożyć na półmisk i skropić oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4
Podawać z plastrami Pecorino i świeżą pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
PecorinoPecorino
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn