Pieczona papryka i ser Pecorino

Pieczona papryka i ser Pecorino może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 207 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, paprykę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino), Pieczone brokuły z prażonymi migdałami, cytryną i serem Pecorino, oraz Musztardowe zielone i pieczone Pesto czosnkowe z serem Pecorino-romano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piecz paprykę w całości pod brojlerem, stovetop, lub grill, obracając od czasu do czasu, aż Skórki blister i znaki na całym, o 7 do 8 protokół z każdej strony. Gdy skórka pieprzu jest czarna, umieść paprykę w papierowej torbie spożywczej i pozwól parze poluzować skórki na około 15 minut. Rip z powrotem krawędzie torby spożywczej i obrać poczerniałą skórę z papryki prawo do torby dla łatwego czyszczenia.
Usuń nasiona i rozdrzyj każdy pieprz na 6 sekcji.
Paprykę wyłożyć na półmisk i skropić oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać z plastrami Pecorino i świeżą pietruszką.