Pieczona papryka i boczek Bruschetta

Pieczona papryka i boczek Bruschetta
Przepis pieczony pieprz i boczek Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 15 minut. Na 1,24 zł za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 700 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet winny, ser parmigiano-reggiano, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona Czerwona Papryka Bruschetta, Pieczona czerwona papryka i Provolone Bruschetta, oraz Pieczona Czerwona Papryka Bruschetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wyczyść ruszt do gotowania. Grill papryki na bezpośrednim średnim ogniu, z pokrywką zamkniętą jak najwięcej, aż poczerniały i blister na całym, 12 do 15 minut, obracając co 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Umieścić paprykę w misce i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Odstawić na 10 do 15 minut.
5
Paprykę wyjąć z miski, obrać i wyrzucić zwęglone Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Odciąć i wyrzucić wierzchołki i nasiona, a następnie drobno posiekać paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
NasionaNasiona
7
Pokrojoną paprykę przełożyć do średniej miski i wymieszać z boczkiem, 2 łyżeczkami oleju i octem. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
OcetOcet
BoczekBoczek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Lekko szczotkować lub spryskać ścięte boki chleba z pozostałymi 4 łyżeczkami oleju i grillować na bezpośrednim średnim ogniu, aż do tosty, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Wyjąć z grilla i pokroić chleb po przekątnej na kawałki o szerokości 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Tuż przed podaniem dodać ser do mieszanki papryki. Łyżka mieszanki na tosty kawałki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SerSer
ChlebChleb
11
Posypać bazylią na wierzchu i podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn