Pieczona papryka i boczek Bruschetta
Przepis pieczony pieprz i boczek Bruschetta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 15 minut. Na 1,24 zł za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 700 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet winny, ser parmigiano-reggiano, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona Czerwona Papryka Bruschetta, Pieczona czerwona papryka i Provolone Bruschetta, oraz Pieczona Czerwona Papryka Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu.
Wyczyść ruszt do gotowania. Grill papryki na bezpośrednim średnim ogniu, z pokrywką zamkniętą jak najwięcej, aż poczerniały i blister na całym, 12 do 15 minut, obracając co 3 do 5 minut.
Umieścić paprykę w misce i przykryć folią.
Odstawić na 10 do 15 minut.
Paprykę wyjąć z miski, obrać i wyrzucić zwęglone Skórki.
Odciąć i wyrzucić wierzchołki i nasiona, a następnie drobno posiekać paprykę.
Pokrojoną paprykę przełożyć do średniej miski i wymieszać z boczkiem, 2 łyżeczkami oleju i octem. Doprawić do smaku solą.
Lekko szczotkować lub spryskać ścięte boki chleba z pozostałymi 4 łyżeczkami oleju i grillować na bezpośrednim średnim ogniu, aż do tosty, 1 do 2 protokół.
Wyjąć z grilla i pokroić chleb po przekątnej na kawałki o szerokości 2 cali.
Tuż przed podaniem dodać ser do mieszanki papryki. Łyżka mieszanki na tosty kawałki chleba.
Posypać bazylią na wierzchu i podawać w temperaturze pokojowej.