Pieczona noga jagnięca ze wszystkimi ozdobami

Pieczona noga jagnięca ze wszystkimi ozdobami
Pieczona noga z jagnięciny ze wszystkimi ozdobami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $9.59 za porcję, ten przepis okładki 83% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 97g białka, 77 g tłuszczu, oraz w sumie 1480 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka marchew, noga jagnięcina, ziemniaki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron, Pieczeń Z Jagnięciny Z Pikantnym Sosem Jagnięcym, oraz Pieczona Jagnięcina I Pieczone Ziemniaki.

Instrukcje

1
Jagnięcina.Wole powoli piecze jagnięcinę i podgrzać na końcu, taki przepis zamieszczam, ale można ugotować jagnięcinę jak się chce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2
Ułożyć jagnięcinę na tacy do pieczenia. Jagnięcinę natrzeć oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Pokrój 3 plastry na wierzchu jagnięciny pokrojonego w nie czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
Na wierzch jagnięciny posypać równomiernie tymianek, szałwię, rozmaryn, miętę i dodatkowy czosnek w proszku.Jagnięcinę gotować w bardzo wolnym piekarniku 100c przez 3 1/2-4 godziny, obrócić piekarnik do 180C na ostatnie 1 1/2 i gotować, aż zbrązowieje i zrobić według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjmij jagnięcinę i zawiń w folię, aby utrzymać ciepło podkręć temperaturę piekarnika do 220C jest to dla puddingów Yorkshire (przepis poniżej.).Farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Dodaj 1/2 szklanki wrzącej wody do masła i wywaru z kurczaka, aby się rozpuścił, następnie wlej do mixu, dodaj resztę wody zgodnie ze wskazówkami opakowania pamiętając o odjęciu już dodanej połowy szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
7
Farsz puch widelcem, dodać kurczaka i wymieszać, aż dobrze połączone.Uwaga: Jeśli nie możesz dostać mięsa z kurczaka, możesz użyć filetów z kurczaka i po prostu wij z mieszanką barową, aż nie będzie w niej grudek mięsa z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (okKawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
Drobno Posiekany Rozmaryn, 4 Do 5 GałązekDrobno Posiekany Rozmaryn, 4 Do 5 Gałązek
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
8
Umieść farsz w dużym naczyniu do pieczenia lub wolę użyć dwóch małych, więc mogę umieścić po jednym na każdym końcu stołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
9
Piec w nagrzanym piekarniku 200c przez 35 minut, aż się zarumienią i ugotują.Uwaga: robię to wcześniej w ciągu dnia i po prostu podgrzać w kuchence mikrofalowej.Ser Brokułowy Kalafior.Brokuły i kalafior posiekać na średnie i małe różyczki,
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Dodaj wystarczającą ilość wody do rondla, aby przykryć warzywa, dodać brokuły i kalafior i gotować, aż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
11
Usunąć i odcedzić pozostawić warzywa na jakiś czas, aby upewnić się, że cała woda wyczerpała się, w przeciwnym razie sprawia, że sos jest cały watery.In garnek rozgrzać mleko, dodać trochę wody do mąki kukurydzianej i wymieszać wlać do mleka i mieszać, aż mieszanina zgęstnieje, nie martw się, jeśli wydaje się dość gęsta, że ma być.Ułóż brokuły i kalafior w piekarniku z sosem, posypaj bułką tartą i dodatkowym serem na wierzchu i piecz przez 15-20 minut w 180 ° C, aż rumiane i podgrzane.Uwaga: Można to zrobić z wyprzedzeniem i przechowywać w lodówce, jeśli to zrobisz, nie posypać bułką tartą lub serem, aż tuż przed gotowaniem w piekarniku.Ziemniaki.Par gotować ziemniaki w rondlu odsączyć, umieścić w dużej misce i przykryć wodą, aż będą gotowe do użycia.Po przekręceniu piekarnika do 180c do ostatecznego gotowania jagnięciny, wyjmij jagnięcinę z piekarnika i dodaj ziemniaki do palnika, łyżka niektórych soków z jagnięciny i pieczone ziemniaki z jagnięciną przez ostatnie 11/2 godziny.Pieczony Seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
SelerSeler
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Seler pokroić w kliny, połączyć kliny w misce z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Włóż seler do naczynia do pieczenia z cebulką czosnku i piecz w piekarniku 180c przez około godzinę lub aż seler będzie miękki i złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Wyjąć seler do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Cebulkę czosnku przeciąć na pół i wycisnąć czosnek z każdej cebulki na selerze, dodać pietruszkę i wrzucić do połączenia podawać polane jogurtem.Marchew MIODOWA.Gotować marchewki, aż po prostu miękkie odcedzić. Roztopić masło na patelni dodać miód i marchew wrzucić do połączenia i podawać natychmiast.Świeża kukurydza na kolbie.Obrać zewnętrzne liście z kukurydzy, usuwając wszystkie nitkowate kawałki i umyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
SelerSeler
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
16
Dodać trochę wody do garnka tyle, aby przykryć kukurydzę i doprowadzić do wrzenia, dodać kukurydzę i gotować przez około 15 minut, odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
17
Masło pokroić na kawałki i natrzeć gorącą kukurydzę, aż kukurydza będzie dokładnie przykryta, podawać natychmiast.Puddingi Yorkshire.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
18
Wszystkie składniki ubić, tworząc gładkie ciasto.Podzielić około 2 łyżki oleju między 12-dołkową puszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
19
Podgrzewaj w gorącym piekarniku 220c przez kilka minut, wyjmij i utrzymuj drzwi piekarnika zamknięte, aby utrzymać ciepło. Podzielić ciasto między otwory i umieścić z powrotem do piekarnika piec 15-20 minut lub do złotego koloru.SOS.Nie mogłem znaleźć sposobu, aby przyjąć 3 łyżki soków z patelni pod składniki, więc proszę dodać to do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
20
Dodaj soki z patelni do dzbanka z granulkami i dodaj wodę zgodnie z ilością sugerowaną na marce granulek use.To podawać: pokroić jagnięcinę i umieścić na dużym półmisku z ziemniakami i puddingiem Yorkshire wszystkie inne dania serwować oddzielnie umieść wszystkie dania na stole, aby każdy mógł sobie pomóc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
21
Podawać jagnięcinę z sosem i sosem miętowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebułka tarta, na górębułka tarta, na górę1kgsbrokuły i kalafiorbrokuły i kalafior201 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych301 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych2largesŻółta cebula, drobno posiekanaŻółta cebula, drobno posiekana1kgselerseler2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser cheddar, tartyser cheddar, tarty1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreobłyskawiczne granulki bulionowe z kurczaka, zagęszczone (kostka, proszek, pasta)błyskawiczne granulki bulionowe z kurczaka, zagęszczone (kostka, proszek, pasta)3Batoniki toffi Heathkukurydzakukurydza3kłosy kukurydza, połówkakłosy kukurydza, połówka2jajka lekko ubijanejajka lekko ubijane1ząbek czosnkuząbek czosnku4ząbki czosnku, pokrojone cienkoząbki czosnku, pokrojone cienko1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoczosnek w proszku, extraczosnek w proszku, extra3001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.drobno posiekany rozmaryn, 4 do 5 gałązekdrobno posiekany rozmaryn, 4 do 5 gałązek1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweextra gruyere, do góryextra gruyere, do góry2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser gruyere, tartyser gruyere, tarty23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2kgsnoga jagnięcanoga jagnięca2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomięta drobno posiekanamięta drobno posiekana23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina6krewetki i żyłki1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina2Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweparmezan na wierzchparmezan na wierzch1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweparmezan tartyparmezan tarty23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapietruszka drobno posiekanapietruszka drobno posiekana2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka pszennamąka pszenna901 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.jogurt zwykłyjogurt zwykły5largesziemniaki pokrojone do pieczeniaziemniaki pokrojone do pieczenia2Batoniki toffi Heathrozmaryn drobno posiekanyrozmaryn drobno posiekany13 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaszałwia drobno posiekanaszałwia drobno posiekana2Batoniki toffi Heath1/2 gałązki rozmarynu1/2 gałązki rozmarynu1301 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.paxo szałwia i cebula z farszem cytrynowympaxo szałwia i cebula z farszem cytrynowym13 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaliście tymiankuliście tymianku33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabisto, granulki do sosu instantbisto, granulki do sosu instant
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn