Pieczona noga jagnięca z miętą, czosnkiem i przecierem z fasoli Lima
Pieczona noga jagnięcina z miętą, czosnek, i Lima Bean Purée może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać puree z fasoli lima, mięta, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Puree Z Fasoli Lima, Puree z fasoli Lima z oliwkami i ogolonym Pecorino, oraz Wielkanocny Schab cielęcy z Puree z kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Wymieszać olej, posiekaną miętę, natkę pietruszki, rozmaryn i czosnek w małej misce.
Umieścić jagnięcinę, wyciąć bok do góry, na powierzchni roboczej.
Jagnięcinę obficie posypać grubą solą i pieprzem i wcierać w mięso.
Rozprowadzić mieszankę ziołową na wierzchu jagnięciny, następnie zwinąć, całkowicie załączając mieszankę ziołową.
Na Zewnątrz jagnięciny posypać grubą solą i pieprzem. Krawat jagnięcy ze sznurkiem kuchennym w odstępach 2-calowych.
Jagnięcinę ułożyć na patelni. Piecz do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego do najgrubszej części mięsa rejestruje 54° dla średnio rzadkich, około 1 godziny 15 minut.
Wyjmij patelnię z piekarnika; pozostaw jagnięcinę 15 minut.
Usuń sznurek kuchenny z jagnięciny.
Jagnięcinę pokroić w plastry grubości 3/4 cala; ułożyć na półmisku.
Podawać z puree z fasoli Lima.