Pieczona noga jagnięca z ciemnym piwem, miodem i tymiankiem

Pieczona noga jagnięca z ciemnym piwem, miodem i tymiankiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 458 kalorii, 52g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz jagody jałowca, jagnięcinę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 69 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest idealny do Dzień Ojca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Pieczona noga jagnięca z ciemnym piwem, miodem i tymiankiem, Miodowy Klon Ciemny Chleb Piwny, oraz Pieczeń z czerwonego wina z miodem i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Otworzyć udko jagnięciny i doprawić wnętrze połową czosnku, połową liści tymianku, 1 łyżką oliwy z oliwek, solą i pieprzem. Zawiąż baranka zamkniętego sznurkiem.
Ułożyć na patelni, doprawić solą i pieprzem, posmarować oliwą z oliwek. W misce wymieszaj piwo, miód, pozostały czosnek i tymianek, jagody jałowca i liście laurowe.
Wlej to na jagnięcinę i włóż patelnię do piekarnika. Natychmiast obrócić piekarnik do 325 stopni F. Baste co 10 minut. Gotować 12 do 13 minut na Funt średnio rzadkie lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 130 do 135 stopni F.
Wyjmij pieczeń z piekarnika, przykryj luźno folią i pozostaw na około 10 minut przed wyrzeźbieniem.
Podawać z kapiącą patelnią.