Pieczona miecznik i ziemniaki z majonezem kaparowym
Pieczona miecznik i ziemniaki z majonezem kaparowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.94 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 80 g tłuszczu, oraz w sumie 971 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, oliwę z oliwek, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Czerwone Ziemniaki Pieczone W Sosie Cytrynowo-Kaparowym, Grillowana Miecznik Z Sosem Cytrynowo-Kaparowym, oraz Marokański miecznik z sosem Kaparowo-jogurtowym.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzać do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na dużej patelni do pieczenia wrzucić ziemniaki z 1/4 szklanki oleju, połowę czosnku i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Wstawić do piekarnika na 15 minut; raz wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W międzyczasie, płaszcz miecznika z pozostałą 1/4 szklanki oleju, czosnek, 1/4 łyżeczki każdej soli i pieprzu, i rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Miecznik
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Umieść rybę na blasze do pieczenia i włóż ją do piekarnika wraz z ziemniakami. Gotować, mieszając ziemniaki raz, aż ryby i ziemniaki są zarówno zrobić, 10 do 12 minut dla 1-cal grube steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W małej misce połączyć majonez z pietruszką, kaparami i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Pieczone miecznik i ziemniaki podawać z majonezem kaparowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Miecznik
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
7
Odmiany: zamiast miecznika spróbuj steków z tuńczyka, łososia lub dorsza. Filety będą również dobre w tym przepisie, ale musisz skrócić czas gotowania. Jeśli tak, upewnij się, że ziemniaki nadal gotować przez dwadzieścia pięć minut. Włóż rybę później.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Mandarynki, Każda
8
Wino Polecane: choć nie jest typowym włoskim winem, pinot noir jest znakomity z miecznika. Istnieje kilka smacznych pinot noirs Z Alto Adige i Friuli, które znajdziesz pod włoską nazwą pinot nero.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.