Pieczona marynowana czerwona papryka z kaparami
Pieczona marynowana czerwona papryka z kaparami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, paprykę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, Makaron z pieczoną czerwoną papryką i kaparami, oraz Pieczona Papryka Z Kaparami I Mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włącz płomienie na palniku.
Umieścić paprykę bezpośrednio na wierzchu płomieni i pieczone, obracając często szczypcami, aż skórki są całkowicie czarne, 5 do 8 minut.
Przenieść do miski i przykryć szczelnie folią lub folią aluminiową. Pozostawić na parze przez 10 minut, a następnie odkleić i wyrzucić skórę.
Usunąć łodygi i nasiona i wyrzucić.
Pokrój paprykę wzdłuż na paski o szerokości 1 cala i dodaj do miski.
Dodaj ocet balsamiczny, kapary, czosnek i pietruszkę. Wrzucić delikatnie połączyć i doprawić do smaku solą i pieprzem, dodając więcej octu do smaku w razie potrzeby. Przechowuj paprykę w lodówce w szczelnym pojemniku do trzech dni. Przed podaniem pozostawić do temperatury pokojowej.