Pieczona marchewka z Chile, miętą i pomarańczową glazurą
Pieczona marchewka z Chile, miętą i pomarańczową glazurą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 96 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka soli, skórki pomarańczowej, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczona Marchewka Z Chile, Miętą I Pomarańczową Glazurą, Pieczona marchewka z Chile, miętą i pomarańczową glazurą, oraz Pieczone marchewki z pomarańczową glazurą Madeiran dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Wymieszać sok, 1 łyżka oleju i ocet w małej mieszance bowlto; odstawić.
Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę oleju, pokruszony czerwony pieprz i sól w mediumbowl.
Dodaj marchew i wrzucić do herbu. Mieszanka skrobaków na dużą obramowaną arkusz do pieczenia. Marchew ułóż w jednej warstwie.
Marchew pieczemy do miękkości, mieszając od czasu do czasu, około 15 minut (w zależności od wielkości).
Dodaj mieszankę soku i wrzuć do blendu. Pieczemy do momentu, aż soki zostaną zmiażdżone i obtoczone marchewką, mieszając, ok. 10 minut dłużej.W razie potrzeby doprawić do smaku większą ilością soli.
Marchew przełożyć do dużej miski, dodać miętową skórkę pomarańczową i wymieszać.
Miska do serwowania Transferto.