Pieczona marchewka z Chile, miętą i pomarańczową glazurą
Pieczona marchewka z Chile, miętą i pomarańczową glazurą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 115 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, mięta, unseasoned octu ryżowego, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Marchewka Z Chile, Miętą I Pomarańczową Glazurą, Pieczone marchewki z pomarańczową glazurą Madeiran, oraz Marchewka pieczona pomarańczowo z miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Wymieszać sok, 1 łyżka oleju i ocet w małej mieszance bowlto; odstawić.
Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę oleju, pokruszony czerwony pieprz i sól w mediumbowl.
Dodaj marchew i wrzucić do herbu. Mieszanka skrobaków na dużą obramowaną arkusz do pieczenia. Marchew ułóż w jednej warstwie.
Marchew pieczemy do miękkości, mieszając od czasu do czasu, około 15 minut (w zależności od wielkości).
Dodaj mieszankę soku i wrzuć do blendu. Pieczemy do momentu, aż soki zostaną zmiażdżone i obtoczone marchewką, mieszając, ok. 10 minut dłużej.W razie potrzeby doprawić do smaku większą ilością soli.
Marchew przełożyć do dużej miski, dodać miętową skórkę pomarańczową i wymieszać.
Miska do serwowania Transferto.