Pieczona Kuropatwa z winogronami w Sauternes

Pieczona Kuropatwa z winogronami w Sauternes
Pieczona Kuropatwa z winogronami w Sauternes może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 172g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1532 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $13.92 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rosołu z kurczaka, oliwa z oliwek, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczony kurczak z winogronami, Pieczony kurczak z winogronami, oraz Pieczony Bażant Z Winogronami I Orzechami Włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby rozpocząć sos, połączyć Wino i winogrona i odstawić na co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2
Odetnij piersi z kuropatw. Doprawić solą i pieprzem. Na każdą pierś umieść plasterek masła i liść szałwii na spodniej stronie i zawiń w 1 plasterek boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać piersi i gotować, obracając raz, o 3 protokół, aż rumiane z obu stron.
5
Umieścić w naoliwionej patelni do pieczenia, skórą do góry; odstawić. Pozostawić tłuszcz na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Rozgrzej piekarnik do temperatury 191° (190C). Aby kontynuować sos, dodać szalotki na patelni i gotować około 2 protokół, aż zmięknie. Odcedź wino na patelnię, zachowując winogrona. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aby zmniejszyć do 1/3 szklanki. Wymieszać wywar i gotować, aż ponownie zmniejszy się do 1/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
WinogronaWinogrona
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Dodać winogrona i gotować przez 1 minutę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
8
Piecz piersi przez 12 minut, obracając raz. Przed podaniem, przynieść sos z powrotem na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
9
Zdjąć z ognia i ubić na maśle. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
10
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
11
artykuł var
12
Typ_27_data = {};
13
artykuł
14
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn