Pieczona kalmara z grillowanymi porami i ciepłym dressingiem Chorizo

Pieczona kalmara z grillowanymi porami i ciepłym dressingiem Chorizo
Pieczona kalmara Concertina z grillowanymi porami i ciepłym sosem Chorizo może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 9g białka, oraz 39g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz radicchio, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana ciepła sałatka ziemniaczana z pieczonym czosnkiem i dressingiem z czarnych oliwek, Grillowana kałamarnica z sosem Chile i rzodkiewką, oraz Grillowane żeberka wołowe z ciepłymi ziemniakami, boczkiem i porami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby uzyskać piękny efekt concertiny, weź kałamarnicę i umieść w niej płaski duży nóż szefa kuchni. Używając drugiego noża, pokrój kałamarnicę w poprzek na 1/4-calowe plasterki, tak jakbyś tnie ją na pierścienie. Nie będziesz w stanie przeciąć całej drogi z powodu drugiego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Rozpal grilla lub rozgrzej patelnię na gorąco. Rozgrzej piekarnik do maksimum.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Parboil dziecko pora przez 3 minuty w patelni wrzącej osolonej wody, odcedzić w durszlaku i pozostawić do wyschnięcia na parze. Przyprawić oliwą z oliwek oraz szczyptą soli i pieprzu. Pory ugotować na grillu lub na patelni po obu stronach, aż będą ładnie zaznaczone, następnie dodać kliny kopru włoskiego i schłodzić je z obu stron, aż będą również oznaczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pory DziecięcePory Dziecięce
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodaj liście radicchio i suche grill te po obu stronach, aby je więdną-30 sekund z każdej strony powinno zrobić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Włóż pory, Koper i radicchio do dużej miski - mogą wyglądać trochę smutno, ale nie martw się, bo będziesz je podsycać!
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Rozgrzej patelnię z kilkoma gałkami oliwy z oliwek. Smażyć chorizo, aż tłuszcz się rozpadnie, dodać rozmaryn i czosnek, wrzucić i zdjąć ogień po 30 sekundach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać ocet balsamiczny i połowę soku z cytryny na patelnię, wymieszać i umieścić na 1 stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Skropić oliwą z oliwek na każdej kałamarnicy, posypać solą i pieprzem i dobrze wrzucić. Rozgrzej na blacie kuchennym patelnię żaroodporną, wlej trochę oliwy z oliwek i wrzuć zarezerwowane macki do oleju na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
KałamarnicaKałamarnica
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodaj wszystkie 4 kalmary i whack patelni w nagrzanym piekarniku na kilka minut lub aż gotowane i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Wlać sos chorizo na chargrillowane warzywa i dodać dobry wycisnąć sok z cytryny. Wyjmij kałamarnicę z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Serwuj każdemu z gości ładną stertę ubranych warzyw, kalmary concertina, kilka macek i pół cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
KałamarnicaKałamarnica
7
Posypać niektóre z reserved herby kopru włoskiego tops i tuck w!
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
8
"Nasza umowa z producentami" Jamie at Home " pozwala nam udostępnić w Internecie tylko 2 przepisy na odcinek. Food Network żałuje niedogodności dla naszych widzów i foodnetwork.com użytkownicy"
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn