Pieczona jagnięcina ze skórką z pieprzu
Pieczona jagnięcina z pieprzem jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wino, ocet malinowy, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pieczona Jagnięcina Z Pieprzem Inkrustowana, Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron, oraz Pieczony stelaż z jagnięciny ze skórką ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 łyżkę pokruszonego pieprzu, rozmaryn, mięta, czosnek, ocet, sos sojowy i czerwone wino w dużej płytkiej misce.
Dodać jagnięcinę i włączyć do Płaszcz z marynaty. Marynować jagnięcinę, przykrytą, w lodówce, przez 8 godzin, okazjonalnie obracając.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wyjąć pieczeń z marynaty i odcedzić; rezerwy marynaty.
Zroluj pieczeń, wiążąc ją sznurkiem kuchennym.
Rozprowadzić musztardę na mięsie i wkleić 2 łyżki pokruszonego pieprzu do musztardy. Ustawić pieczeń w płytkiej patelni tylko wystarczająco duży, aby utrzymać go wygodnie i wlać zarezerwowane marynaty ostrożnie wokół, ale nie na pieczeń.
Piec przez 1 godziny lub 18 minut na Funt, fastrygowanie od czasu do czasu. Pieczeń będzie średnio rzadka.
Piec przez kolejne 10 do 15 minut na dobrze zrobione mięso.
Odstawić pieczeń na 20 minut przed rzeźbieniem.
Podawaj soki z patelni w sosie razem z jagnięciną.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;