Pieczona jagnięcina z Marionetkowo-orzechową skórką

Pieczona jagnięcina z Marionetkowo-orzechową skórką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 15g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz Boys dżem jagodowy, pietruszka, pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać dżem, można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka Wypełnione Dżemem jako deser. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron, Pieczona jagnięcina ze skórką z pieprzu, oraz Pieczony stelaż z jagnięciny ze skórką ziołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Jagnięcinę posypać solą i pieprzem.
Połącz dżem i musztardę Dijon w małej misce; trzepaczka do mieszania.
Wymieszaj pekany, pietruszkę włoską i świeżą bułkę tartą w innej małej misce, aby wymieszać.
Rozłóż połowę musztardy glazury na zaokrąglonym boku każdego stojaka jagnięcego. Pat połowę mieszaniny bułki tartej na glazury musztardy na każdym.
Skropić po 2 łyżki roztopionego masła.
Przełożyć jagnięcinę na dużą blachę do pieczenia. Pieczemy, aż bułka tarta będzie złota i termometr włożony do jagnięciny 54° dla średnio rzadkich, około 30 minut.
Pokroić stojaki między kośćmi na poszczególne kawałki i podawać.
Aby uzyskać świeżą bułkę tartą, zmiel kawałki francuskiego chleba bez skorupy w robocie kuchennym na grube okruchy.