Pieczona gęś z nadzieniem jabłkowo-Rodzynkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 10 porcji z 1859 kalorii, 77g białka, oraz 157g tłuszczu każdy. Za $6.6 za porcję, ten przepis okładki 45% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cydr jabłkowy, masło, jednodniowy chleb i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowe Ciasto pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona gęś z nadzieniem jabłkowym, Pieczona gęś z nadzieniem jabłkowym, oraz Pieczona gęś z nadzieniem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Posyp wnętrze gęsi 1/4 łyżeczki soli. Dobrze nakłuć skórę. Na patelni podsmaż seler i cebulę na maśle; przełóż do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Gęś Cała
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj jabłka, rodzynki, chleb, cukier i pozostałą sól.