Pieczona flądra z sosem tatarskim wymaga od początku do końca około 30 minut. Za 3,18 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten przepis na pescatarian zawiera 213 kalorii, 20 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup bułkę tartą, cukier, majonez i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik łyżką wynoszący 38%. Podobne przepisy to Pieczone paluszki rybne z sosem tatarskim, Pieczone panierowane paluszki rybne z sosem tatarskim i Chrupiące pieczone nuggetsy rybne z sosem tatarskim.
Instrukcje
1
Na małej patelni podsmaż bułkę tartą, sól i pieprz na średnim ogniu, aż lekko się zarumienią, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
4 Do 6 Piersi Kurczaka Z Kością I Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Zdjąć z ognia.
3
Posmaruj obie strony filetów olejem; posypać prażonymi bułkami tartymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
4
Umieść w 15-calowym. x 10 cali x 1-cal. blacha do pieczenia pokryta sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec w temperaturze 450° przez 6-8 minut lub do momentu, aż ryba będzie łatwo łuskać się widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
6
W międzyczasie w małej misce wymieszaj składniki sosu.
Flądrę można łączyć z Pinot Noir, winem musującym i Pinot Grigio. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.