Pieczona Flądra Z Kremem Koperkowym I Kaparowym

Pieczona Flądra Z Kremem Koperkowym I Kaparowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj upieczonej flądry z koperkiem i kremem kaparowym. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 29g białka, oraz 17g tłuszczu. Przepis ten służy 3. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free, primal i pescatarian dieta. Jeśli masz kapary, oliwę z oliwek, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżką wynik 49% to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy są Pieczona flądra z kremem koperkowym i kaparowym, Pieczona flądra z masłem ziołowo-kaparowym, oraz Krem Koperkowo-Kaparowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową i pokryć oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Filety z flądry układamy na przygotowanej blasze i doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z FlądryFilety Z Flądry
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10 minut i posypać równomiernie koperkiem. Kontynuuj pieczenie, aż ryby łatwo się płatki widelcem, około 2 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W misce wymieszać śmietanę, kapary i skórkę z cytryny; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KaparyKapary
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Podawać rybę z klinami cytrynowymi i sosem kaparowym z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SOSSOS
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 16 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony w lekką cytrynową kwasowość i żywą mineralność, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco pełny, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, kiełbasek evengrilled.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia12
Magazyn