Pieczona Feta z oliwkami i czerwoną papryką

Pieczona Feta z oliwkami i czerwoną papryką
Pieczona Feta z oliwkami i czerwoną papryką to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oregano, kalamata, feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grecka marynowana pieczona papryka, oliwki i Feta, Grillowane szparagi z marynowaną pieczoną czerwoną papryką, oliwkami z Fetanu i Kalamatanu, oraz Stek z bakłażana z ciecierzycą, pieczoną czerwoną papryką, serem Feta i czarnymi oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Ser pokroić w plastry o grubości 1/2 cala i równomiernie podzielić na 4 małe naczynia do pieczenia ognioodpornego (lub ułożyć w 1 warstwie w dużej).
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
3
Posypać serem oregano i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
SerSer
PieprzPieprz
4
W małej misce wymieszać pieczoną paprykę, oliwki i oliwę, a następnie wymieszać na łyżce i wokół sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SerSer
OliwkiOliwki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Broil 2 do 4 cali od ciepła, aż krawędzie sera są złote, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn