Need a pescatarian main course? Pieczona faszerowana flądra Ricardo może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1077 kalorii, 54g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 4,34 USD za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka bułki tartej, jajka, szałwii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 2 osoby uznały ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy są Pieczona Flądra Nadziewana Krabem, Flądra Nadziewana, oraz Flądra Nadziewana.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć bułkę tartą, 1 łyżeczkę gałki muszkatołowej, szałwię, seler, cebulę i sól, pieprz; dobrze wymieszać. Jajko lekko ubić i wymieszać z farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Farsz
Seler
Gałka Muszkatołowa
Pieprz
Cebula
Szałwia Lekarska
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozłóż farsz na każdym filecie, zwinąć i zabezpieczyć wykałaczkami. Filety stań w 2 kwartowej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farsz
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
3
W małej misce wymieszać śmietanę i sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Polać filety.
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Faszerowane filety podawać z sosem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowy
9
Posypać lekko gałką muszkatołową, na każdy filet położyć pokrojone masło lub margarynę i udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Pietruszka-nać
Gałka Muszkatołowa
10
Jeśli sos wymaga zagęszczenia, wlej go do małego rondla. Wymieszać 2 do 3 łyżek mąki i gotować na małym ogniu przez 5 minut.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wine Pinot Grigio
Lekko wytrawne, z wyraźnym i czystym wykończeniem dla wina z mniejszą ilością cukru i bez dodatków smakowych. Teraz możesz pić to, co lubisz i to, co czujesz w tym samym czasie. Ciesz się winem z nutami kwiatowymi na nosie, cytrusami na mecie i słodkim bukietem "zrobiłeś to."Wypełnij swój kieliszek.