Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli

Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli może być wspaniały przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 17 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, grubą sól morską, sos sałatkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli, Czosnek Pieczony Fasolka Szparagowa, oraz Czosnek Pieczony Fasolka Szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Pokrój poprzecznie plasterek od góry główki czosnku, usuwając wierzchołki goździków (Odrzuć górę).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Umieść główkę czosnku na 7-calowym kwadratowym arkuszu folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
4
Skropić 1 łyżeczkę oleju na pokrojone goździki; posypać 1/4 łyżeczki soli; owinąć folią czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Pieczony czosnek 35 do 40 minut lub do momentu, gdy czosnek będzie miękki i złocisty. Schłodzić 10 minut lub do czasu, aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Wycisnąć Prażone goździki ze skórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
7
Umieścić każdy ząbek w prasie do czosnku; naciśnij czosnek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa Do CzosnkuPrasa Do Czosnku
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Dodać majonez i pozostałą 1/4 łyżeczki soli; dokładnie wymieszać. Przykryć; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Na patelni o wymiarach 15x10x1 cala umieścić fasolkę szparagową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Skropić 1 łyżkę oleju na fasoli; wrzucić lekko do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
11
Posypać 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
12
Pieczona fasola 12 do 15 minut, mieszając w połowie czasu pieczenia, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
13
Przełożyć fasolę na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
14
Posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
15
Fasolę podawać na gorąco lub na zimno z aioli i małymi szczypcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn