Pieczona fasolka szparagowa z pieczarkami

Pieczona fasolka szparagowa z pieczarkami
Pieczona fasolka szparagowa z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, olej canolan, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Pieczona Fasolka Szparagowa I Grzyby, Pieczona fasolka szparagowa i grzyby, oraz Fasolka szparagowa z pieczarkami i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 4 składniki na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Skropić olejem, posypać tymiankiem i pieprzem. Rzuć dobrze płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Piec w 450 przez 30 minut lub aż fasola są lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Posypać solą; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn