Pieczona fasolka szparagowa z cebulą i orzechami włoskimi

Pieczona fasolka szparagowa z cebulą i orzechami włoskimi
Pieczona fasolka szparagowa z cebulą i orzechami włoskimi to przystawka, która służy 4. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 160 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz fasolkę szparagową, cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą i orzechami włoskimi, fasolka szparagowa z brązowym cukrem z karmelizowaną cebulą, żurawiną, orzechami włoskimi i kozim serem, oraz Pieczona fasolka szparagowa z orzechami włoskimi i rozmarynem.

Instrukcje

1
Umieść stojak w pozycji środkowej, Rozgrzej piekarnik do 232°. Ułóż patelnię z folią aluminiową lub Silpatem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Rozłóż fasolę i cebulę na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
Skrop fasolę oliwą z oliwek i użyj rąk, aby równomiernie pokryć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
Fasolę posypać 1/2 łyżeczki soli, wrzucić do herbu i rozprowadzić w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Piec w temperaturze 450 ° F przez 10 minut.
5
Dodać mieszankę czosnku miód balsamiczny: podczas pieczenia fasoli, połączyć ocet balsamiczny, miód, tymianek i plastry czosnku w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Fasolę posmarować mieszanką miodu balsamicznego, powrócić do piekarnika: po upieczeniu fasoli i cebuli przez 10 minut wyjąć z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Skropić mieszankę miodu balsamicznego na fasoli i cebuli; użyj szczypiec do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
8
Włożyć z powrotem do piekarnika i nadal piec, aż cebula i fasola są ciemnobrązowe w miejscach i fasola zaczęły się kurczyć, o 12-15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
10
Przełożyć do naczynia, posypać prażonymi posiekanymi orzechami włoskimi i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn