Pieczona fasolka szparagowa z boczkiem i szalotką
Pieczona fasolka szparagowa z boczkiem i szalotką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje 66 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 108 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jeśli masz boczek, szalotka, sól koszerna i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Boczkiem I Szalotką, Fasolka szparagowa z boczkiem i szalotką, oraz Fasolka szparagowa z boczkiem i szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni z galaretką ułożyć boczek.
Piec w 450 przez 8 do 10 minut lub do chrupkości.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach, zastrzegając 2 łyżeczki kapieli na patelni. Wyrzucić Pozostałe krople.
Dodaj szalotki i fasolę do kapieli na patelni; wrzucić do herbu. Ułóż fasolę w jednej warstwie na patelni i posyp solą.
Piec w 450 przez 15 minut; wymieszać i piec dodatkowe 7 minut lub aż lekko rumiane i miękkie. Boczek pokruszyć, posypać fasolą.