Pieczona dziczyzna ze świeżym sosem żurawinowym

Pieczona dziczyzna ze świeżym sosem żurawinowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj pieczonej dziczyzny ze świeżym sosem żurawinowym. Ten przepis służy 3 i kosztuje $56.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 286g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 2091 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Mieszanka szałwii, masła, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć żurawinę, można śledzić to danie główne z Budyń chlebowy z suszoną żurawiną jako deser. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dziczyzna z sosem żurawinowo-winnym, Pieczona dziczyzna z sosem szałwiowym z jeżyn, oraz Pieczony Stelaż Z Sosem Z Dziczyzny I Granatu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Czosnek rozłożyć na pieczeń z dziczyzny, doprawić solą i pieprzem i ułożyć na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
DziczyznaDziczyzna
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu i gotować i mieszać 1/2 cebula Puchar, kolendra, szałwia, i bazylia, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Masło rozprowadzić równomiernie na pieczeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Dodaj pozostałe 2 szklanki cebuli, sok pomarańczowy, i żurawiny na patelni; zmniejszyć temperaturę piekarnika do 325 stopni F (165 stopni C). Kontynuuj pieczenie, fastrygowanie często, aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą część czyta 140 stopni F dla średnio rzadkich, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć pieczeń z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło podczas przygotowywania sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Wlać bulion wołowy do patelni i doprowadzić do wrzenia podczas skrobania rumiane kawałki jedzenia z dna patelni z drewnianą łyżką. Kontynuuj gotowanie, aż ciecz zostanie zmniejszona o połowę, około 10 minut. Odtłuścić tłuszcz; wymieszać z galaretką i sherry. Nadal gotować, aż sos lekko zgęstnieje i równomiernie pokryje tylną część łyżki, około 3 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia73
Magazyn