Pieczona czerwona papryka z czosnkiem i oliwą z oliwek

Pieczona czerwona papryka z czosnkiem i oliwą z oliwek
Pieczona czerwona papryka z czosnkiem i oliwą z oliwek to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól morska, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Tapenada z oliwek z kurczakiem i komosą ryżową z pieczonym czosnkiem, pieczoną czerwoną papryką i bazylią, Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, oraz Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Umieścić paprykę w dużej patelni do pieczenia i piec do miękkości po naciśnięciu, 40 do 50 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
3
Ostudzić 10 do 20 minut, aby rozluźnić skórę.
4
W międzyczasie moździerzem i tłuczkiem rozgnieść czosnek z solą na pastę (lub rozgnieść czosnek z solą płaską stroną noża szefa kuchni, a następnie włożyć do małej miseczki). Wymieszać z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Obrać, łodygi i nasiona papryki i pokroić wzdłuż na paski o szerokości 3/4 cala. Ułóż paprykę na talerzu i skrop oliwą czosnkową, skrobając ją z moździerza lub miski, aby uzyskać cały czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia41
Magazyn