Pieczona Czerwona Papryka Vinaigrette
Pieczona czerwona papryka Vinaigrette wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 220 kalorii, 1G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 66 centów za porcję. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka bazylii, oliwy z oliwek, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Natrzeć paprykę wystarczającą ilością oleju do pokrycia; umieścić na tacy blachy i piec w piekarniku przez 25 do 30 minut lub aż skórki stają się czarne.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
W blenderze umieścić paprykę, olej, ocet, majonez, ser, czosnek, bazylia oraz sól i pieprz. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.