Pieczona czerwona papryka i Feta Bruschetta

Pieczona czerwona papryka i Feta Bruschetta mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Ten przepis służy 24. Mieszanka bagietki, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pieczona Papryka, Feta I Bazylia Bruschetta, Pieczona papryka, feta i bazylia Bruschetta, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Posmaruj obie strony każdego plastra bagietki oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Ułóż plastry bagietki na blasze do pieczenia i tosty pod brojlerem, około 1 minuty na stronę; uważaj, aby uniknąć spalania.
Wyjąć tosty i odstawić na blasze do pieczenia.
Umieść połówki czerwonej papryki, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia; dusić, aż skóra zostanie zwęglona i pęcherze, 8 do 10 protokół.
Przełóż połówki pieprzu do miski i przykryj folią.
Niech papryka ostygnie i rozebrać i wyrzucić poczerniałą skórę. Posiekać pieczoną paprykę.
W misce wymieszać posiekaną pieczoną czerwoną paprykę, ser feta, pomidory koktajlowe, oliwki kalamata, zieloną cebulę, pesto, 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, sok z cytryny i czosnek. Każdą kromkę chleba wymieszać z około 1 łyżką masy i posypać lekko parmezanem.
Umieść bruschetta na blasze pod brojlerem, aż polewa jest lekko rumiana i bąbelkowa, o 1 do 2 protokół.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon