Pieczona czerwona papryka i Feta Bruschetta

Pieczona czerwona papryka i Feta Bruschetta
Pieczona czerwona papryka i Feta Bruschetta mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Ten przepis służy 24. Mieszanka bagietki, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pieczona Papryka, Feta I Bazylia Bruschetta, Pieczona papryka, feta i bazylia Bruschetta, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posmaruj obie strony każdego plastra bagietki oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Ułóż plastry bagietki na blasze do pieczenia i tosty pod brojlerem, około 1 minuty na stronę; uważaj, aby uniknąć spalania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
BagietkaBagietka
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
BrojlerBrojler
3
Wyjąć tosty i odstawić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Umieść połówki czerwonej papryki, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia; dusić, aż skóra zostanie zwęglona i pęcherze, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Przełóż połówki pieprzu do miski i przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Niech papryka ostygnie i rozebrać i wyrzucić poczerniałą skórę. Posiekać pieczoną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
7
W misce wymieszać posiekaną pieczoną czerwoną paprykę, ser feta, pomidory koktajlowe, oliwki kalamata, zieloną cebulę, pesto, 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, sok z cytryny i czosnek. Każdą kromkę chleba wymieszać z około 1 łyżką masy i posypać lekko parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Pomidor WiśniowyPomidor Wiśniowy
Oliwki KalamataOliwki Kalamata
ParmezanParmezan
Ser FetaSer Feta
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Umieść bruschetta na blasze pod brojlerem, aż polewa jest lekko rumiana i bąbelkowa, o 1 do 2 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
BrojlerBrojler

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn