Pieczona Czerwona Papryka - Caesar Tortelloni
Pieczona czerwona papryka - Caesar Tortelloni jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 702 kalorie, 16G białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz butelkowane kremowy sos Cezar, grzanki, pieczona papryka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i odstawić.
Wymieszać razem dressing i następne 4 składniki w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa przy średniej (50% mocy) 1 minutę i 20 sekund do 1 minuty i 30 sekund lub do ogrzania, mieszając w odstępach 30 sekund.
Połącz gorący ugotowany makaron i paski czerwonej papryki w misce do serwowania.
Mieszankę opatrunkową równomiernie wlać na mieszaninę makaronu. Top z grzankami, i podawać natychmiast.
* Można zastąpić suszone borowiki tortelloni lub schłodzone trzy serowe tortellini.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy tylko ricotty Barilla i tortelloni ze szparagami, kremowego sosu Cezar w kształcie kości życzeń i Gourmet Cardini