Pieczona cytryna z tymiankiem jagnięcina

Pieczona cytryna i tymianek nogi jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 6,27 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 74g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. Mieszanka pieprzu, sok z cytryny, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Gulasz jagnięcy z cytryną i tymiankiem, Jagnięcina po grecku z cytryną i tymiankiem, oraz Jagnięcina z ziemniakami pieczonymi tymiankiem.
Instrukcje
W małej misce, ubij razem składniki do marynaty. Jagnięcinę umieścić na płytkiej patelni do pieczenia i przykryć marynatą.
Odstawić do lodówki na 4 godziny na noc, obracając go od czasu do czasu w marynacie.
Rozgrzej piekarnik do 191°. wyjmij jagnięcinę z lodówki.
Pokroić małe plasterki w boki jagnięciny i nadziewać plasterkami czosnku i gałązkami tymianku. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem.
Niech pieczeń jagnięcina przez około 2 godzin, lub do termometru mięsa czyta 60°. (To będzie produkować średnio rzadkie mięso, pieczeń dłużej, jeśli chcesz jagnięcinę w pełni gotowane.)
Pozostaw jagnięcinę z piekarnika na 20 minut. Pokroić w cienkie plasterki i podawać.