Pieczona Cukinia, Czarna Fasola + Kozi Ser Enchiladas
Przepis pieczona cukinia, czarna fasola + kozi ser Enchiladas może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $5.49 za porcję. To danie główne ma 1037 kalorii, 27g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Kiełkowej kuchni ma 503 fanów. Jeśli masz kozi ser, kolendra, cukinia / squash lato,i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Czarna fasola, kukurydza i cukinia Enchiladas, Czarna fasola i ser Enchiladas, oraz Książka kucharska miesiąca: kurczak, czarna fasola i cukinia Enchiladas z kremowym zielonym sosem Chile dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.