Pieczona Cielęcina Milanese

Pieczona Cielęcina Milanese
Pieczona Cielęcina Milanese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 34g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mleka, oliwy z oliwek, przyprawione bułki tartej, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Cielęcina Milanese z sałatką z rukoli, Asparagi alla milanese (szparagi po Mediolańsku), oraz Risotto w stylu Milanese (Risottan alla Milanese).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W małej misce ubić jajko, sok z cytryny i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W oddzielnej płytkiej misce umieścić mąkę; w trzeciej misce wymieszać włoskie okruchy, ser Pecorino Romano i przyprawę adobo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Przyprawa AdoboPrzyprawa Adobo
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Pogłębiać każdy kawałek cielęciny w mące, zanurzyć w mieszaninie jaj i nacisnąć do mieszanki okruchów chleba, aby pokryć obie strony. Panierowane kotlety cielęce smażyć na rozgrzanym oleju, aż okruchy będą lekko rumiane i zalane, około 1 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Cielęcinę przełożyć do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Kotlety upiec w rozgrzanym piekarniku, aż soki będą jasne, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Przełożyć cielęcinę na 4 talerze i ułożyć każdy kotlet 1/4 rukoli; posypać rodzynkami rukolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
8
Na każdą porcję skropić łyżeczkę octu balsamicznego i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn