Pieczona Cielęcina Milanese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 34g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mleka, oliwy z oliwek, przyprawione bułki tartej, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Cielęcina Milanese z sałatką z rukoli, Asparagi alla milanese (szparagi po Mediolańsku), oraz Risotto w stylu Milanese (Risottan alla Milanese).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
W małej misce ubić jajko, sok z cytryny i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W oddzielnej płytkiej misce umieścić mąkę; w trzeciej misce wymieszać włoskie okruchy, ser Pecorino Romano i przyprawę adobo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino Romano
Przyprawa Adobo
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Pogłębiać każdy kawałek cielęciny w mące, zanurzyć w mieszaninie jaj i nacisnąć do mieszanki okruchów chleba, aby pokryć obie strony. Panierowane kotlety cielęce smażyć na rozgrzanym oleju, aż okruchy będą lekko rumiane i zalane, około 1 minuty na stronę.