Pieczona brukselka z serem pleśniowym i boczkiem
Pieczona brukselka z serem pleśniowym i boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz torbę piekarnika, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Spróbuj brukselka slaw z boczkiem i serem pleśniowym, Ciepła sałatka z brukselki z boczkiem, Kamutem i serem pleśniowym, oraz Gruszka z serem pleśniowym pieczona brukselka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieścić torebkę piekarnika Reynolds® na patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Dodaj mąkę, tymianek, sól i pieprz do worka; wycisnąć worek do mieszania przypraw.
Dodaj brukselkę i masło do worka piekarnika. Przekręć torbę kilka razy, aby wymieszać. Ułóż brukselkę w równej warstwie.
Zamknij torbę z nylonowym krawatem.
Wytnij sześć 1/2-calowych szczelin na górze. Włóż końce torby do patelni.
Piec 15 do 20 minut lub do brukselki są miękkie. Ostrożnie wyciąć worek otwarty.
Łyżka brukselki do średniej miski natychmiast; posypać brukselkę serem pleśniowym i boczkiem. Przykryć folią aluminiową Reynolds Wrap i odstawić 5 minut. Wymieszać i podawać.