Pieczona brukselka z granatami i masłem waniliowo-orzechowym

Pieczona brukselka z granatami i masłem waniliowo-orzechowym
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Pieczona brukselka z granatami i masłem waniliowo-orzechowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka melasy z granatu, pekan, nasiona granatu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona brukselka z granatami i masłem waniliowo-orzechowym, Rozdrobniona brukselka i spirala jabłkowa z sosem Klonowo-jabłkowym i granatami, oraz Pieczona Brukselka Z Masłem Ziołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Masło i nasiona wanilii połączyć w małej misce. Złożyć pekan i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
4
Brukselkę ułożyć na średniej patelni, wymieszać z oliwą i doprawić solą i pieprzem. Piec w piekarniku, aż lekko złoty kolor, 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
5
Wyjąć patelnię z piekarnika, dodać melasę z granatów i wymieszać do połączenia. Powrót do piekarnika i gotować, aż tylko miękkie, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa Z GranatówMelasa Z Granatów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
6
Kiełki przełożyć do dużej miski, dodać nasiona granatu oraz skórki limonki i pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
KiełkiKiełki
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Przełożyć na półmisek i polać masłem waniliowo-orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn