Pieczona Biszkopt Z Dyni

Pieczona Biszkopt Z Dyni
Pieczona dynia maślana Bisque jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta zupa ma 294 kalorie, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, dyni, bulion z kurczaka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona Biszkopt Z Dyni, Pieczona biszkopt z dyni z Frangelico, oraz Pieczona biszkopt z dyni z kremem z szałwii.

Instrukcje

1
Pokrój squasha na pół i usuń nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Połówki dyni, jabłka i cebulę ułożyć na lekko nasmarowanej folią blasze do pieczenia, ściąć boki w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec w 400 przez 45 minut lub do miękkości squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z piekarnika; ostudzić. Zgarnij miąższ squasha, odrzucając muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Połącz miąższ, Prażone jabłka i cebulę, bulion i kolejne 5 składników w holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
6
Usunąć mieszaninę z ognia; ostudzić.
7
Mieszanka proces squash, 1 szklanka na raz, w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Powrót czysty do holenderskiego piekarnika i schłodzić 8 godzin, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
8
Podgrzać zupę w holenderskim piecu na małym ogniu. Powoli dodawać śmietanę do ubijania i mleko, ciągle mieszając, aż do całkowitego ogrzania i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok ZachowanyPuszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
9
Wyjąć z ognia i top z kremem Marmolada.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn