Pieczona Alaska

Pieczona Alaska
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczone Alaskan spróbować. Jedna porcja zawiera 1501 kalorii, 26g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,62 zł za porcję. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz syrop kukurydziany, wodę, przez 5 na 1/2-calowy kawałek ciasta szyfonu i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać ciasto lb można śledzić to danie główne z Brązowy Cukier Funt Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona Alaska, Pieczona Alaska, oraz Pieczona Alaska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia A 9 przez 5-calowy bochenek patelni z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2
Zmiękczone lody umieścić na patelni bochenka i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
Ułóż kawałek ciasta na wierzchu lodów, lekko naciśnij i umieść patelnię w zamrażalniku na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Po godzinie połącz cukier, syrop kukurydziany i wodę w 2-ćwiartkowym rondlu i umieść na dużym ogniu. Wymieszać, aż cukier się rozpuści, około 5 minut. Klip na termometr cukierki i doprowadzić mieszaninę do 240 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Podczas gotowania syropu umieść białka, sól i wanilię w misce miksera stojącego i, używając nasadki trzepaczki, ubijaj jajka na dużej prędkości, aż osiągną średnie szczyty, od 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Gdy syrop cukrowy osiągnie 240 stopni F, wyjąć z ognia i z mikserem stojącym na niskiej prędkości powoli i ostrożnie wlać syrop cienkim stałym strumieniem do mieszaniny białek jaja, uważając, aby nie zetknąć się z trzepaczką. Po dodaniu całego syropu, zwiększyć prędkość miksera do wysokiej i ubijać, aż powstaną sztywne szczyty i mieszanina ostygnie, przez 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Wyjmij patelnię z zamrażarki, odwróć do góry nogami na żaroodporny talerz do serwowania i zdejmij plastikową folię. Całkowicie pokryć ciasto lodowe combo z 1-calową warstwą bezy dookoła, uszczelniając bezę na patelni wokół dolnej krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
8
Użyj palnika propanowego, aby oparzyć bezę na całej powierzchni.
9
Podawać natychmiast. Może być zamrożony, gdy beza zbrązowieje.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn