Pieczona Alaska
Pieczony Alaskan to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1135 kalorii, 20g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. 338 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, krem z kamienia nazębnego, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Pieczona Alaska, Pieczona Alaska, oraz Pieczona Alaska.
Instrukcje
Wyłożyć dno i boki okrągłej miski mieszającej o średnicy 8 cali lub głębokiego kwadratowego pojemnika o średnicy 8 cali z folią.
Lody rozłóż w pojemniku, mocno pakując. Przykryć i zamrozić 8 godzin lub do twardości.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 8x8 cala patelni.
Wymieszaj ciasto z jajkiem i ekstraktem z migdałów.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku zgodnie z instrukcją pakowania, aż środek ciasta wróci po delikatnym dotknięciu.
Białka ubić śmietaną z kamienia nazębnego, solą i cukrem do uzyskania sztywnych szczytów.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem lub ciężkim brązowym papierem.
Umieść ciasto w środku. Obróć formowane lody na ciasto. Szybko i ładnie rozłóż bezę na torcie i lodach, aż do papieru do zapieczętowania. Powrót do zamrażarki 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Piec Alaskę na najniższej półce, 8 do 10 minut, lub do momentu, gdy beza będzie lekko rumiana.