Pieczona świeża szynka z sosem jabłkowo-żurawinowym

Pieczona świeża szynka z sosem jabłkowo-żurawinowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 1,58 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 781 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jeśli masz ocet jabłkowy, żurawinę, laskę cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fresh Cranberry Apple Relish, Świeża Żurawina I Jabłko, oraz Cracklin ' - świeża szynka piknikowa z salsą jabłkowo-żurawinowo-granatową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Na patelnię ułożyć tłustą szynkę. Natrzeć oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić dużą ilością soli i pieprzu. Przykryć luźno folią i piec przez 2 godziny.
Wyjąć folię i pieczemy przez ostatnią godzinę.
W dużym rondlu dodaj wszystkie składniki sosu i gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut, aż jabłka prawie się rozpadną, a sos będzie pachnący.
Usuń laskę cynamonu, liść laurowy i imbir, a następnie przecier w blenderze, aż będzie całkowicie gładki.
Podawać z pieczoną świeżą szynką.