Pieczeń z żeberek stojących z pieprzem

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać pieprz-crusted Standing Rib Roast spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 125 g tłuszczu, oraz w sumie 1424 kalorii. Na 9,71 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, wino, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Herb-Crusted Standing Rib Roast, Kolendra-Crusted Stojące Żeberka Pieczone, oraz Czarny pieprz-Crusted stojące żeberka pieczone au Jus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ziarna pieprzu i 5 kolejnych składników.
Miejsce pieczeń, kości stronie w dół, na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Rozprowadzić mieszankę pieprzu na pieczeni.
Piec w temperaturze 325 przez 2 1/2 do 3 godzin lub do momentu włożenia termometru do pieczenia 140 lub do pożądanego stopnia doness.*
Wyjąć z patelni i odstawić na 15 do 20 minut przed krojeniem.**
Odcedzić soki z patelni do miarki. Skim off wszelkie kapieli tłuszczu z wierzchu soków, i rezerwy kapieli dla Yorkshire budyniu. Powrót soki patelni do patelni; ustawić patelnię nad 2 palnikami.
Dodaj wino i bulion do patelni, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni, i gotować 5 minut lub aż mieszanina jest zredukowana do 1 szklanki.
Wymieszać razem wodę i skrobię kukurydzianą; dodać do mieszaniny bulionu, ciągle mieszając, 1 minutę lub aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i podawać z pieczeni.
Dekorować, w razie potrzeby.
* Uwaga: duże kawałki mięsa będą nadal gotować z resztkowego ciepła. Ostateczna temperatura wzrośnie 5 do 1
** Umożliwienie mięsa odpocząć przed rzeźbieniem przynosi soki z powrotem do centrum, trzymając w smaku.