Pieczeń Z Żeberek Przetartych Ziołami
Pieczeń z żeberek przetartych ziołami jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 799 kalorii, 32G białka, oraz 73g tłuszczu. Na $5.1 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu chrzanowego, pieczeń z żeber wołowych, grubo zmielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Natarta Ziołami, Pieczeń wieprzowa z czosnkiem i ziołami, oraz Indyk z ziołami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 325ºF.
Ułożyć wołowinę, grubą stroną do góry, na półce w płytkiej patelni do pieczenia. Potrzyj połówki czosnku na wołowinie.
Rozprowadzić 1/4 szklanki musztardy na wierzchu i bokach wołowiny.
Pozostałe składniki z żeberek wymieszać z wyjątkiem oleju; wymieszać z olejem.
Rozprowadzić mieszankę ziołową na wierzchu i bokach wołowiny.
Włóż termometr do mięsa, aby wskazówka znajdowała się w środku najgrubszej części wołowiny i nie dotykała kości. Pieczemy odkryte 1 1/2 do 2 godzin dla średniej doneness (155ºF).
W międzyczasie wymieszaj wszystkie składniki sosu chrzanowego. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do mieszania smaków.
Przykryć wołowinę luźno namiotem foliowym i odstawić na około 15 minut przed wyrzeźbieniem. (Temperatura wzrośnie o około 5°.)
Podawać z pieprznym sosem chrzanowym.