Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pot Roast z warzywami może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,22 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. 165 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Mieszanka pomidorów w puszkach, liści laurowych, rozmarynu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Niskotłuszczowe Ciasto Z Okruchami (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 91% to danie jest niesamowite. Podobne przepisy obejmują Slow Cooker Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Instant Pot One-Pot Spaghetti z sosem mięsnym.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Przyprawić wszystkie strony wołowiny sporą ilością soli i pieprzu. W dużym holenderskim piekarniku lub innym ciężkim garnku, który ma szczelną pokrywę; podgrzać 2 łyżki oleju na umiarkowanie wysokim ogniu. Brąz mięso ze wszystkich stron, poświęcając czas, aby uzyskać ładną skórkę na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Wołowina
Mięso
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
3
Wlać pomidory i wodę. Warzywa i zioła rozrzucić wokół garnka, doprawić solą i pieprzem, a pozostałą łyżkę oleju skropić. Przykryj garnek i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Dusić przez około 3 godziny, fastrygując co 30 minut sokami z patelni, aż wołowina będzie delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Pieczeń Garnkowa
Pomidor
Zioła
Woda
Wołowina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Garnek
4
Pokrój garnek i ułóż na półmisku otoczonym warzywami.