Pieczeń z warzywami
Pieczeń i warzywa to bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 339 kalorii, 29g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Jeśli masz olej, cebula, extra-chude wołowina Pot roast, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowe mięso ze wszystkich stron w gorącym oleju w nieprzywierającym holenderskim piekarniku lub dużej głębokiej patelni.
Wlać 1 szklankę wody i kawy na mięso. Doprawić pieprzem. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na małym ogniu 1 godzinę.
Dodać marchew, ziemniaki, pomidory i cebulę; dusić, pod przykryciem, 45 min. lub dopóki mięso nie zostanie zrobione (160F) i warzywa będą miękkie.
Umieścić mięso i warzywa na półmisku, rezerwując płyn na patelni. Przykryć mięso i warzywa, aby utrzymać ciepło.
Wymieszać pozostałą wodę i mąkę, aż dobrze wymieszać. Stopniowo dodawać do gorącego płynu na patelni; gotować 3 do 5 min. lub aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, stale mieszając. Dusić 3 min., ciągle mieszając.
Mięso pokroić na cienkie plasterki.
Podawać z warzywami, sosem i ryżem.