Pieczeń z warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,32 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 93g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 976 kalorii. Ten przepis służy 6. 108 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Mieszanka ziemniaków, pieczeń wołowa chuck, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Rozgrzać olej roślinny w dużym, ciężkim garnku lub żeliwnym piecu holenderskim na średnim ogniu. Brązowy chuck smażyć w gorącym oleju całkowicie, 5 do 8 minut na stronie; doprawić solą i czarnym pieprzem i przenieść na talerz. Zapas oleju w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Pieczeń Wołowa Chuck
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Ugotować i wymieszać cebulę i czosnek w oleju, aż cebula będzie złoty, o 15 protokół. Wymieszać bulion wołowy, pomidory, ocet winny czerwony, brązowy cukier, i liście laurowe do cebuli i czosnku; doprowadzić do wrzenia i umieścić chuck pieczeń w mieszaninie. Przykryj garnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Pieczeń Wołowa Chuck
Słonina Wieprzowa
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Gotować w nagrzanym piekarniku, aż mięso będzie bardzo miękkie, 4 do 4 1/2 godziny. Rozrzucić plasterki marchwi wokół wołowiny i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; powrót do piekarnika na 30 więcej minut. Rozprowadzać ziemniaki wokół wołowiny i warzyw, doprowadzić do wrzenia ponownie na średnim ogniu, i piec, aż ziemniaki będą miękkie, o 30 więcej minut.
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Wołowinę przełożyć na półmisek, przykryć luźno namiotem z folii aluminiowej i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Grzyby wymieszać na patelni kapie; doprowadzić do gotować na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Skrobię kukurydzianą ubić do zimnej wody w małej misce i wymieszać z kapiącymi. Doprawić solą selerową, bazylią i tymiankiem. Dusić aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Usunąć i wyrzucić liście laurowe. Wołowinę pokroić w plasterki; podawać na półmisku otoczonym warzywami.