Pieczeń z sosem pieprzowym
Need a dairy free main course? Pieczeń z sosem pieprzowym może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 132 kalorie, 23G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka wody, czosnku, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieprzowa pieczeń wołowa, SOS, Pudding Yorkshire i sos chrzanowy, Herbatniki i sos z kiełbasą pieprzową, oraz Pieczeń Z Żeberek Pieprzowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój tłuszcz z pieczeni. Pokryć Szybkowar 4-quart sprayem do gotowania; umieścić na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodać pieczeń; gotować, aż rumiane ze wszystkich stron.
Dodać cebulę i 6 kolejnych składników. Przykryj kuchenkę pokrywką i bezpiecznie uszczelnij.
Umieść kontrolę ciśnienia nad odpowietrznikiem i rurką. Gotuj na dużym ogniu, aż kontrola ciśnienia szybko zawali i z powrotem. Zmniejszyć ciepło, aż kontrola ciśnienia skały od czasu do czasu; gotować 40 minut.
Uruchom zimną wodę nad szybkowarem, aby szybko obniżyć ciśnienie. Ostrożnie zdejmij pokrywkę, aby para wydostała się od Ciebie.
Przenieść pieczeń na półmisek; odstawić i ogrzać.
Odtłuszczone tłuszcze z soków z patelni.
Połączyć mąkę z wodą, mieszając, aż będzie gładka; dodać mieszaninę mąki do soków. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje.
SOS podawać z pieczeniem.