Pieczeń z polędwicy wołowej z pieczarkami

Pieczeń z polędwicy wołowej z pieczarkami
Pieczeń z polędwicy wołowej z pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 345 kalorii, 57g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za $3.51 za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka mieszanki zupy cebulowej, pieczeni z polędwicy wołowej, łodyg i kawałków grzybów oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowy Pudding Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia świetny wynik spoonacular 95%. Spróbuj Pieczeń Z Polędwicy Wołowej, Pieczona polędwica wołowa, oraz Pieczona polędwica wołowa i sos portowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozgrzej olej roślinny w holenderskim piekarniku lub ciężkim garnku na średnim ogniu; smażyć pieczeń na gorącym oleju, aż zrumieni się z obu stron, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Pieczarki i 1 szklankę bulionu wołowego polać pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Posypać mieszanką zupy cebulowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
5
Piec w nagrzanym piekarniku do pożądanego stopnia wysmażenia lub w temperaturze wewnętrznej 145 Stopni F (65 stopni C) przez średnio około 90 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Wyjmij pieczeń z holenderskiego piekarnika na półmisek, przykryj podwójnym arkuszem folii aluminiowej i pozostaw w ciepłym miejscu na 10 do 15 minut przed pokrojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
7
Ubij skrobię kukurydzianą i pozostałą 1/4 szklanki bulionu wołowego w misce i wymieszaj z holenderskim piekarnikiem z pieczarkami i kapaniem patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Podawać na pokrojonej wołowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn