Pieczeń z jagnięciny z młodymi ziemniakami i miętowym Pesto

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonych stojaków z jagnięciną z młodymi ziemniakami i miętowym Pesto. Na 36,55 zł / porcja, ten przepis okładki 77% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 114g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 3955 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka pieprzu, młode ziemniaki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona noga jagnięca z pesto migdałowo-miętowym, Regały przeszklone z jagnięciny, oraz Stojaki Jagnięce Z Białą Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubijać 1/2 szklanki oleju, czosnek, i musztarda w małej misce do mieszania.
Przenieść 1/3 mieszanki musztardy szklanki do dużej miski; dodać ziemniaki i wrzucić do herbu.
Pozostałą mieszankę musztardy posmarować jagnięciną.
Przenieść do dużych obręczy blachy do pieczenia.
Puree wszystkie składniki z wyjątkiem gałązek mięty w procesorze.
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać 1 baranka, zaokrąglone strony w dół, i gotować, aż brązowy, o 3 protokół. Powrót do blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałym stojakiem jagnięcym.
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, o 10 protokół. Ułóż stojaki skierowane do siebie, Kości kończy się i brązowej stronie na zewnątrz, o 2 cale od siebie na tej samej blachy do pieczenia; końcówka ku sobie, splatając kości luźno. Ziemniaki rozsypać wokół jagnięciny.
Pieczona jagnięcina i ziemniaki, aż termometr włożony do środka jagnięciny rejestruje 54° dla średnio rzadkich, około 20 minut.
Przełożyć jagnięcinę na talerz i namiot folią. Kontynuuj pieczenie ziemniaków, aż gotowane przez i chrupiące, mieszając raz, o 15 minut dłużej. Jagnięcinę obsypać ziemniakami, udekorować gałązkami mięty i podawać z pesto.