Pieczeń Z Indyka Tofu (Bezglutenowa, Bezmleczna ,Bez Jajek, Wegańska)

Pieczeń Z Indyka Tofu (Bezglutenowa, Bezmleczna ,Bez Jajek, Wegańska)
Pieczeń z indyka Tofu (bezglutenowa, bezmleczna, bez jajek, wegańska ) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.63 za porcję. Mieszanka oleju, cebuli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 57 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), oraz Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
"Turcja".Podziel składniki równomiernie na 2 lub więcej partii w zależności od wielkości jedzenia processor.In Robot kuchenny, puree wszystkie składniki w partiach. Być może będziesz musiał zatrzymywać się, aby wymieszać mieszaninę, aby wszystkie procesy evenly.STUFFING.In rondel podsmażyć cebulę, grzyby, seler i czosnek w oleju, aż gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć z ognia.
3
Sos sojowy wymieszać z warzywami mixture.In miskę wymieszać bułkę tartą, zioła, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodać mieszaninę warzyw do okruchów w misce i dobrze wymieszać. Jeśli okruchy są bardzo świeże i wilgotne, farsz powinien dobrze trzymać się razem. Jeśli jednak Twoja mieszanka jest trochę sucha i nie trzyma się razem, dodaj trochę wody lub bulionu warzywnego. W razie potrzeby dostosuj przyprawy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Zawiń farsz w kłódkę o długości około 25 cm.Marynata.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
6
Wszystkie składniki ubić razem.MONTAŻ I GOTOWANIE.Rozgrzej piekarnik do 177° (175C).Na ławce kuchennej(licznik), lub duża deska do krojenia, położyć 2 kawałki papieru do pieczenia non-stick około 18"(45 cm) długości, nakładających się około 10 cm (4") wzdłuż długich krawędzi. Na wierzchu położyć kolejny kawałek papieru do pieczenia, wyśrodkowany wzdłuż zachodzących na siebie krawędzi.Na wierzchniej warstwie papieru do pieczenia równomiernie rozprowadzić mieszaninę tofu "Indyk" - około 12" x 10" (30 x 25 cm).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Umieść log farszu na środku tego. Ostrożnie podnieś krawędzie jednego końca papieru, a tym samym tofu, w górę i nad farszem. Delikatnie odciągnij papier od tofu i ponownie połóż płasko, pozostawiając tofu wokół farszu. Powtórz z drugiej strony. Mieszanka tofu powinna spotkać się na górze i owinąć całą drogę wokół farszu.Delikatnie naciśnij krawędzie mieszaniny tofu razem i wygładzić. Naciśnij tofu na końcach dziennika farszu, i wygładzić to również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
8
Cały wierzch pieczenia posmarować marynatą. (Zachowaj pozostałą marynatę do fastrygowania później.).Jeśli to możliwe, niech ktoś pomoże z opakowaniem. Owinąć wszystkie warstwy papieru do pieczenia. Przekręć długie końce, aby zamknąć. W razie potrzeby owinąć dodatkową warstwą papieru do pieczenia. Owinąć ponownie kilkoma warstwami folii.Delikatnie umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
9
Piec przez 1 godzinę i 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
10
Wyjąć z piekarnika, pozostawić do ostygnięcia, a następnie przechowywać w lodówce do około 1 godziny przed podaniem.Około 1 godziny (lub trochę mniej) przed podaniem delikatnie rozpakuj pieczeń.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
11
Pędzel z więcej marynaty i ponownie owinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
12
Wstawić do piekarnika i piec około 20-30 minut w temperaturze 177° (175C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
13
Wyjmij folię i papier do pieczenia (najprostszym sposobem jest po prostu oderwanie jej od góry).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
14
Posmarować pozostałą marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
15
Umieść z powrotem do piekarnika na około 20 minut lub do złotego koloru.Pokrój i podawaj z sosem nerkowca i sosem żurawinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego

Składniki

3warzywo (np. szpinak)sproszkowany agarsproszkowany agar5Spód: okruszki z herbatników grahammaranta trzcinowatamaranta trzcinowata1dashczarny pieprz (do smaku)czarny pieprz (do smaku)6warzywo (np. szpinak)Braggs Aminos (lub bezglutenowy sos sojowy lub tamari)Braggs Aminos (lub bezglutenowy sos sojowy lub tamari)1Średnia żółta cebula, posiekanaświeża bułka tarta bezglutenowa (użyłem wieloziarnistego chleba wieloziarnistego (Gluten, nabiał i bez jaj))świeża bułka tarta bezglutenowa (użyłem wieloziarnistego chleba wieloziarnistego (Gluten, nabiał i bez jaj))2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany selerposiekany seler1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona seleranasiona selera4warzywo (np. szpinak)vegan chicken bouillon powder (nie za słony)vegan chicken bouillon powder (nie za słony)1kilogramyekstra mocne tofu (lub twarde tofu, nie jedwabiste)ekstra mocne tofu (lub twarde tofu, nie jedwabiste)3ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione1warzywo (np. szpinak)półksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomajeranekmajeranek5warzywo (np. szpinak)bezglutenowe miso (coś łagodnego i nie za słonego)bezglutenowe miso (coś łagodnego i nie za słonego)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane grzybyposiekane grzyby1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda bezglutenowa w proszkumusztarda bezglutenowa w proszku8warzywo (np. szpinak)odżywcze płatki drożdżoweodżywcze płatki drożdżowe1porcja startego parmezanuolejolej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1łyżka czerwony ocet winnycebula posiekanacebula posiekana1warzywo (np. szpinak)ramięramię4warzywo (np. szpinak)kotlety wieprzowe, rozdrobnione i cienko rozbitekotlety wieprzowe, rozdrobnione i cienko rozbite1dashpieprz (do smaku)pieprz (do smaku)2warzywo (np. szpinak)Kapusta włoska, czyli pekińska, pokrojona w paski o grubości 2,5 cmKapusta włoska, czyli pekińska, pokrojona w paski o grubości 2,5 cm1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól (lub do smaku)sól (lub do smaku)1warzywo (np. szpinak)sól (lub do smaku, zależy od bulionu w proszku)sól (lub do smaku, zależy od bulionu w proszku)1warzywo (np. szpinak)1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej2warzywo (np. szpinak)1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Magazyn