Pieczeń Z Indyka Tofu (Bezglutenowa, Bezmleczna ,Bez Jajek, Wegańska)

Pieczeń z indyka Tofu (bezglutenowa, bezmleczna, bez jajek, wegańska ) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.63 za porcję. Mieszanka oleju, cebuli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 57 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), oraz Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli) dla podobnych receptur.
Instrukcje
"Turcja".Podziel składniki równomiernie na 2 lub więcej partii w zależności od wielkości jedzenia processor.In Robot kuchenny, puree wszystkie składniki w partiach. Być może będziesz musiał zatrzymywać się, aby wymieszać mieszaninę, aby wszystkie procesy evenly.STUFFING.In rondel podsmażyć cebulę, grzyby, seler i czosnek w oleju, aż gotowane.
Sos sojowy wymieszać z warzywami mixture.In miskę wymieszać bułkę tartą, zioła, sól i pieprz.
Dodać mieszaninę warzyw do okruchów w misce i dobrze wymieszać. Jeśli okruchy są bardzo świeże i wilgotne, farsz powinien dobrze trzymać się razem. Jeśli jednak Twoja mieszanka jest trochę sucha i nie trzyma się razem, dodaj trochę wody lub bulionu warzywnego. W razie potrzeby dostosuj przyprawy do smaku.
Zawiń farsz w kłódkę o długości około 25 cm.Marynata.
Wszystkie składniki ubić razem.MONTAŻ I GOTOWANIE.Rozgrzej piekarnik do 177° (175C).Na ławce kuchennej(licznik), lub duża deska do krojenia, położyć 2 kawałki papieru do pieczenia non-stick około 18"(45 cm) długości, nakładających się około 10 cm (4") wzdłuż długich krawędzi. Na wierzchu położyć kolejny kawałek papieru do pieczenia, wyśrodkowany wzdłuż zachodzących na siebie krawędzi.Na wierzchniej warstwie papieru do pieczenia równomiernie rozprowadzić mieszaninę tofu "Indyk" - około 12" x 10" (30 x 25 cm).
Umieść log farszu na środku tego. Ostrożnie podnieś krawędzie jednego końca papieru, a tym samym tofu, w górę i nad farszem. Delikatnie odciągnij papier od tofu i ponownie połóż płasko, pozostawiając tofu wokół farszu. Powtórz z drugiej strony. Mieszanka tofu powinna spotkać się na górze i owinąć całą drogę wokół farszu.Delikatnie naciśnij krawędzie mieszaniny tofu razem i wygładzić. Naciśnij tofu na końcach dziennika farszu, i wygładzić to również.
Cały wierzch pieczenia posmarować marynatą. (Zachowaj pozostałą marynatę do fastrygowania później.).Jeśli to możliwe, niech ktoś pomoże z opakowaniem. Owinąć wszystkie warstwy papieru do pieczenia. Przekręć długie końce, aby zamknąć. W razie potrzeby owinąć dodatkową warstwą papieru do pieczenia. Owinąć ponownie kilkoma warstwami folii.Delikatnie umieścić na blasze do pieczenia.
Piec przez 1 godzinę i 15 minut.
Wyjąć z piekarnika, pozostawić do ostygnięcia, a następnie przechowywać w lodówce do około 1 godziny przed podaniem.Około 1 godziny (lub trochę mniej) przed podaniem delikatnie rozpakuj pieczeń.
Pędzel z więcej marynaty i ponownie owinąć.
Wstawić do piekarnika i piec około 20-30 minut w temperaturze 177° (175C).
Wyjmij folię i papier do pieczenia (najprostszym sposobem jest po prostu oderwanie jej od góry).
Posmarować pozostałą marynatą.
Umieść z powrotem do piekarnika na około 20 minut lub do złotego koloru.Pokrój i podawaj z sosem nerkowca i sosem żurawinowym.