Pieczeń Z Indyka Tofu (Bezglutenowa, Bezmleczna ,Bez Jajek, Wegańska)

Pieczeń Z Indyka Tofu (Bezglutenowa, Bezmleczna ,Bez Jajek, Wegańska)
Pieczeń z indyka Tofu (bezglutenowa, bezmleczna, bez jajek, wegańska ) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.63 za porcję. Mieszanka oleju, cebuli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 57 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), oraz Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
"Turcja".Podziel składniki równomiernie na 2 lub więcej partii w zależności od wielkości jedzenia processor.In Robot kuchenny, puree wszystkie składniki w partiach. Być może będziesz musiał zatrzymywać się, aby wymieszać mieszaninę, aby wszystkie procesy evenly.STUFFING.In rondel podsmażyć cebulę, grzyby, seler i czosnek w oleju, aż gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia.
3
Sos sojowy wymieszać z warzywami mixture.In miskę wymieszać bułkę tartą, zioła, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać mieszaninę warzyw do okruchów w misce i dobrze wymieszać. Jeśli okruchy są bardzo świeże i wilgotne, farsz powinien dobrze trzymać się razem. Jeśli jednak Twoja mieszanka jest trochę sucha i nie trzyma się razem, dodaj trochę wody lub bulionu warzywnego. W razie potrzeby dostosuj przyprawy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zawiń farsz w kłódkę o długości około 25 cm.Marynata.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Wszystkie składniki ubić razem.MONTAŻ I GOTOWANIE.Rozgrzej piekarnik do 177° (175C).Na ławce kuchennej(licznik), lub duża deska do krojenia, położyć 2 kawałki papieru do pieczenia non-stick około 18"(45 cm) długości, nakładających się około 10 cm (4") wzdłuż długich krawędzi. Na wierzchu położyć kolejny kawałek papieru do pieczenia, wyśrodkowany wzdłuż zachodzących na siebie krawędzi.Na wierzchniej warstwie papieru do pieczenia równomiernie rozprowadzić mieszaninę tofu "Indyk" - około 12" x 10" (30 x 25 cm).
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Umieść log farszu na środku tego. Ostrożnie podnieś krawędzie jednego końca papieru, a tym samym tofu, w górę i nad farszem. Delikatnie odciągnij papier od tofu i ponownie połóż płasko, pozostawiając tofu wokół farszu. Powtórz z drugiej strony. Mieszanka tofu powinna spotkać się na górze i owinąć całą drogę wokół farszu.Delikatnie naciśnij krawędzie mieszaniny tofu razem i wygładzić. Naciśnij tofu na końcach dziennika farszu, i wygładzić to również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
8
Cały wierzch pieczenia posmarować marynatą. (Zachowaj pozostałą marynatę do fastrygowania później.).Jeśli to możliwe, niech ktoś pomoże z opakowaniem. Owinąć wszystkie warstwy papieru do pieczenia. Przekręć długie końce, aby zamknąć. W razie potrzeby owinąć dodatkową warstwą papieru do pieczenia. Owinąć ponownie kilkoma warstwami folii.Delikatnie umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Piec przez 1 godzinę i 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyjąć z piekarnika, pozostawić do ostygnięcia, a następnie przechowywać w lodówce do około 1 godziny przed podaniem.Około 1 godziny (lub trochę mniej) przed podaniem delikatnie rozpakuj pieczeń.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Pędzel z więcej marynaty i ponownie owinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
12
Wstawić do piekarnika i piec około 20-30 minut w temperaturze 177° (175C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Wyjmij folię i papier do pieczenia (najprostszym sposobem jest po prostu oderwanie jej od góry).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
14
Posmarować pozostałą marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
15
Umieść z powrotem do piekarnika na około 20 minut lub do złotego koloru.Pokrój i podawaj z sosem nerkowca i sosem żurawinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

3Batoniki toffi Heathsproszkowany agarsproszkowany agar53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamaranta trzcinowatamaranta trzcinowata1dashczarny pieprz (do smaku)czarny pieprz (do smaku)6Batoniki toffi HeathBraggs Aminos (lub bezglutenowy sos sojowy lub tamari)Braggs Aminos (lub bezglutenowy sos sojowy lub tamari)1Średnia żółta cebula, posiekanaświeża bułka tarta bezglutenowa (użyłem wieloziarnistego chleba wieloziarnistego (Gluten, nabiał i bez jaj))świeża bułka tarta bezglutenowa (użyłem wieloziarnistego chleba wieloziarnistego (Gluten, nabiał i bez jaj))2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany selerposiekany seler1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona seleranasiona selera4Batoniki toffi Heathvegan chicken bouillon powder (nie za słony)vegan chicken bouillon powder (nie za słony)1kilogramyekstra mocne tofu (lub twarde tofu, nie jedwabiste)ekstra mocne tofu (lub twarde tofu, nie jedwabiste)3ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione1Batoniki toffi Heathpółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomajeranekmajeranek5Batoniki toffi Heathbezglutenowe miso (coś łagodnego i nie za słonego)bezglutenowe miso (coś łagodnego i nie za słonego)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane grzybyposiekane grzyby1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda bezglutenowa w proszkumusztarda bezglutenowa w proszku8Batoniki toffi Heathodżywcze płatki drożdżoweodżywcze płatki drożdżowe12 łyżeczki czosnku w proszkuolejolej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1łyżka czerwony ocet winnycebula posiekanacebula posiekana1Batoniki toffi Heathramięramię4Batoniki toffi Heathjak zazdrość aniołajak zazdrość anioła1dashpieprz (do smaku)pieprz (do smaku)2Batoniki toffi Heath1/2 gałązki rozmarynu1/2 gałązki rozmarynu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól (lub do smaku)sól (lub do smaku)1Batoniki toffi Heathsól (lub do smaku, zależy od bulionu w proszku)sól (lub do smaku, zależy od bulionu w proszku)1Batoniki toffi Heath1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej2Batoniki toffi Heath1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Magazyn