Pieczeń Z Indyka
Indyk Meat Loaf trwa około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 46g białka, oraz 13g tłuszczu. Za 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis z Taste of Home wymaga papryki, wody, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella i czosnku w proszku. 39 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczeń Z Indyka, Pieczeń Z Indyka, oraz Pieczeń Z Indyka.
Instrukcje
W misce połącz wodę, sos teriyaki i kostki chleba; odstawić na 5 minut.
Dodaj jajko, cebulę, zieloną paprykę, sery mozzarella i cheddar, czosnek w proszku i nasiona selera. Rozdrobnij indyka na mieszankę i dobrze wymieszaj.
Wklep do niesmażonego 5-3 / 4 cala. x 3-w. x 2-w. Bochenek.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże odpływ 165°.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Cabernet Sauvignon i Zinfandel to świetny wybór na pieczeń. Pieczeń będzie działać z wieloma czerwonymi winami. Polecamy coś odważnego i owocowego, jak Cabernet Sauvignon lub Zinfandel. Wina sabotażowe Cabernet Sauvignon z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydają się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 49 dolarów za butelkę.
Sabotage Wines Cabernet Sauvignon
Aromaty sugerują tytoń, odważne czarne owoce i nuty grafitu. Na podniebieniu czerwone, niebieskie i czarne owoce są zrównoważone nutami porzeczki, wanilii i mokki. Młode taniny będą ewoluować z czasem i pomogą rozszerzyć długie wykończenie.