Pieczeń Z Indyka

Pieczeń Z Indyka
Indyk Meat Loaf trwa około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 46g białka, oraz 13g tłuszczu. Za 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis z Taste of Home wymaga papryki, wody, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella i czosnku w proszku. 39 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczeń Z Indyka, Pieczeń Z Indyka, oraz Pieczeń Z Indyka.

Instrukcje

1
W misce połącz wodę, sos teriyaki i kostki chleba; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj jajko, cebulę, zieloną paprykę, sery mozzarella i cheddar, czosnek w proszku i nasiona selera. Rozdrobnij indyka na mieszankę i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Nasiona SeleraNasiona Selera
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(Keebler)(Keebler)
3
Wklep do niesmażonego 5-3 / 4 cala. x 3-w. x 2-w. Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
4
Posyp parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże odpływ 165°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Cabernet Sauvignon i Zinfandel to świetny wybór na pieczeń. Pieczeń będzie działać z wieloma czerwonymi winami. Polecamy coś odważnego i owocowego, jak Cabernet Sauvignon lub Zinfandel. Wina sabotażowe Cabernet Sauvignon z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydają się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 49 dolarów za butelkę.
Sabotage Wines Cabernet Sauvignon
Sabotage Wines Cabernet Sauvignon
Aromaty sugerują tytoń, odważne czarne owoce i nuty grafitu. Na podniebieniu czerwone, niebieskie i czarne owoce są zrównoważone nutami porzeczki, wanilii i mokki. Młode taniny będą ewoluować z czasem i pomogą rozszerzyć długie wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn