Pieczeń Z Dziczyzny
Pieczeń z dziczyzny to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 41g białka, oraz 4G tłuszczu. Na $7.96 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę w proszku, ząbki czosnku, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczeń Z Dziczyzny, Pieczona Dziczyzna, oraz Dekonstrukcyjna Pieczeń Z Dziczyzny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój 10 głębokich szczelin w pieczeń; umieść ząbek czosnku w każdej szczelinie.
Połącz rozmaryn, 1 łyżeczka cebuli w proszku, czosnek w proszku i tymianek; przetrzyj całą pieczeń. Przykryć; przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Dodaj 1/2 cala. wody na patelnię.
Na patelni ułożyć pieczeń, marchew i cebulę. Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 2-1 / 2 do 3 godzin lub mięso jest miękkie.
Mięso i warzywa wyjąć na półmisek; ogrzać.
Odcedzić kapiele do miarki. W dużym rondlu, połączyć 3 szklanki kapieli, bulionu, SOS browning i pozostałą cebulę w proszku.
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; wymieszaj z kapiącymi. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.